Sportsmassage i København

Dyrker du sport og er du træt af at blive hæmmet af skader og ømme muskler? Sportsmassage kan hjælpe dig ved at være forebyggende og lindrende på skader og virker samtidigt så du restituerer hurtigere efter din træning.

Uanset om du er idrætsudøver på topplan, triatlet eller bare holder af en rolig løbetur i ny og næ, så er sportsmassage et oplagt supplement til at forebygge skader og restituere hurtigere. Du vil hurtigt kunne mærke den gavnlige effekt af sportsmassagen, som hurtigt bliver stærkt vanedannende og en fast del af dit træningsprogram – på den gode måde.

Klinikken i København

Sport & Event massage er en privat klinik som tilbyder fysiurgisk sportsmassage i København. Det klare mål er at tilbyde en professionel behandling, der kan være med til at gøre en forskel for den enkelte. Uanset om her er tale om sports- eller arbejdsrelaterede gener, bunder de fleste smerter i bevægeapparatet i en overanstrengelse af musklerne. Vores team af dygtige massører har stor erfarring med sportsmassage og tilbyder det bedste inden for sportsmassage i København.

Fordelene ved sportsmassage

Flere og flere dyrker sport, og antallet har været konstant stigende igennem de seneste år. Det tæller alt lige fra motionsløberen til den mere ambitiøse sportsudøver i København. Desværre er sport også forbundet med en øget risiko for skader og ømme muskler, der virker hæmmende for dig og din videre træning.

Sport og Event Massage tilbyder individuelle sportsmassage behandlinger i København, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte klients problemområde. Alle vore kunder er unikke og modtager derfor en skræddersyet behandling, alt efter deres krop og behov. Som udgangspunkt arbejdes der med en kombination af fysiurgisk massage og dybdemassage – dette gøres for at opnå vedvarende og gode resultater af sportsmassagen. Yderlig kan sportsmassagen benyttes forebyggende så risikoen for sportsskader- og andre muskel gener nedsættes.

Vores dygtige team er hver især godt uddannede i deres fag og har en stor kendskab inden for deres fagområder, her er derfor tale om en dybdegående sportsmassage udviklet på et grundigt kendskab til menneskets anatomiske opbygning og fysiologi.

Lær mere om sportsmassage

Alle der modtager sportsmassage, vil nyde fordele af det, Kontakt derfor Sport og Eventmassages klinik i København i dag og lær mere om hvordan sportsmassage kan være fordelagtigt for dig.

image-1