Event-massage

Du har måske allerede mødt vores event team ude til et løbs arrangement, hvor du har nydt godt af en gang massage efter løbet? I takt med at der arrangeres flere og flere sports begivenheder rundt om i landet, er også event massagen blevet en fast bestanddel af især de lidt længere og hårdere løb.

Og med god grund! Findes der noget bedre end at få masseret sine ømme ben efter at have givet den max gas under et løb og presset sig selv hårdt?

Igennem de sidste par år, har Sport & Event massage været ude til en masse forskellige løb og bidraget med godt humør og høj faglighed til deltagerne. Event teamet består af 12 faste massører som alle er uddannet sports massører og vant til at arbejde tæt sammen til events.
Hvis du tager et kig under menuen “galleri” kan du se billeder fra nogle af de forskellige arrangementer vi har været ude til, hvor du kan opleve eller genopleve den gode stemning fra arrangementerne.

Så næste gang du er ude til et løb og ser vores hvide telt – så kom over til os og få en gang event massage. Vi tage en 100 kr. for 15 minutterns massage, og vi lover dig at det er hver en krone hver. Mange er næsten ikke til at få ned at briksen igen bagefter, så det taler sit tydelige sprog.

Er du stævne arrangør har du også mulighed for at betaler gildet og tilbyder deltagerne gratis massage – i så fald ring eller send en mail for et tilbud.

Vel mødt til en gang eventmassage.