Nyhed !! Gait tec indelægssåler hos Sport og Event Massage

Fundamentet for en smertefri krop er dine fødder. Har du smerter i knæ, hofte, lænd eller nakke kan det som regel skyldes dine fødder. Hvis dette er tilfældet kan det oftest afhjælpes med et individuelt fremstillet indlæg til dit fodtøj.

Hvorfor GaitTec såler ?

Til forskel fra andre indlæggsåler fremmer GaitTec indlægssåler sensoriske og kinetiske (motoriske) effekter, hvilket gør at man øger bevægeapparatet effektivitet.

Som konsekvens af nedsat energieffektivitet i bevægelse (gang/løb) udsættes kroppen for unødig stress og belastning som med tiden kan resultere i fejlstillinger og derved smerter eller skader.

GaitTec  indlægssåler er designet til at arbejde med biomekaniske og neuromotoriske principper og ikke bare til at ændre din fodposition som tidligere indlægssåler. I stedet er de designet således at din fod kommer til at arbejde så naturligt som muligt. Dette vil øge energieffektiviteten samt reducere stress og belastning gennem kroppen som i sidste ende vil resultere i færre smerter og mindre risiko for skader.

Sålerne skal ses som et perfekt supplement til alle som får behandling for smerter eller skader i bevægeapparatet.

Indlægssålerne er designet i 6 forskellige former, hvilket gør at de passer til alle typer sko. Lige fra fodboldstøvler, løbesko, åbne sandaler samt pæne sko.

Du skal medbringe de sko du ønsker såler til. Herefter vil du blive testet for at finde den sål som passer bedst til dig og dine fødder.

Sålerne vil blive støbt samme dag i forbindelse med din behandling/aftale og du kan tage dem med  dig samme dag. Så der er ingen ventetid.

Undersøgelse og støbning af såler 1. Gang 30 min. Kr. 700,-

Støbning af sål som tillæg til i forvejen bestilt behandling kr. 500,-