Firmaet

Sport & Event massage blev stiftet i 2010 af Jannie Christensen, og hed dengang København Muskelterapi. I april 2013 har firmaet skiftet navn til det vi hedder i dag, nemlig Sport & Event massage.

Sports massage er stadig nøgleordet for firmaets eksistens, og er også det som event massagen er bygget op over. Da event massage har vundet større og større indpas de seneste år, udgør det nu en stor del af firmaets ydelser og det har derfor været naturligt at skifte til et navn der dækker over begge kernekompetancer.

Jannie Christensen er uddannet sportsmassør, og har i mange år arbejdet med især sportfolk. Til dagligt er det hende der står for administrationen og driften af firmaet – men hun har også selv behandlinger flere gange om ugen. Udover Jannie, består firmaet også af 5 faste massører som er tilknyttet klinikken. Alle er dygtige, veluddannet og engangeret inden for branchen og udgør tilsammen firmaet kerne. Det stærke sammenhold og interessen for at hjælpe andre er kendetegnet for Sport & Event massage.

Udover klinikken er der også Event delen, som udgøres af et team på 12 massører. Læs evn. mere herom under menuen eventmassage.