Massørerne

Mangler du en dygtig massør i København? Mød Sport og Event massages team af talentfulde massører.

Jannie Christensen
Jannie Christensen er indehaver af Sport & Event massage i København. Hun er uddannet sportsmassør og har igennem årene hjulpet et utal af sportsfolk. Jannie startede sin massør karriere i 2004, dengang var det dog som heste massør, hvor hun arbejde med konkurrenceheste.

Yderligere har Jannie flere andre kurser inden for muskel terapi og behandling. Hun står for driften af firmaet, men har også behandlinger flere gang om ugen.

jannie
Laurens de Kroon
Laurens har stor interesse inden for sport og triatlon. Han tilbyder en god og effektiv dybde massage hvor der bliver taget godt fat. Så har du smerter i kroppen eller ønsker at forebygge skader, så kan det klart anbefales at kigge en tur forbi hos Laurens.

Udover at arbejde som massør på klinikken, er Laurens også med i eventteamet hvor du kan møde ham ude til forskellige events. Bl.a. deltog han i sommeren 2014 i det 5 dage lange Etape Bornholm.

Etape bornholm 2014 132
Martin Lorenzen
Lad dig ikke snyde for en professionel og effektiv massage. Martin er den yngste i teamet af massøre, men som Danmarks mester i brydning 2014 skal man ikke tage fejl af ham. Han er stærk som en bjørn og kendt for at give en god, effektiv og dybdegående massage.

Martin er uddannet sportsmassør og er et kendt ansigt på klinikken hvor mange efterhånden har været en tur forbi hos ham for at få løsnet kroppen op.

Anja Stenstrup Larsen
Anja er uddannet som sportsmassør og har tidligere været ansat som massør på Odense Universitets Hospital. Der udover har Anja en bachelor i Idræt og Sundhed, og har stor erfaring som instruktør og underviser.

Fra januar 2015 vil Anja fungerer som afløser på klinikken ved sygdom, ferie osv., hvorfor det hovedsaligt vil være her du møder hende fremover.

Massørerne i eventteamet

Tina Eckhaus Karin
Tina er uddannet sports massør i 2009, og har været en fast del af eventteamet hos Sport & Event massage i København lige siden.

Tina Eckhaus har igennem de sidste 3 år været en fast del af eventteamet og er kendt for hendes evige gode humør – også selv om det kan være temmelig hårdt at være event massør nogle gang (speciel om natten kan jeg hilse at sige)

Hun arbejder også privat som massør, og har stor erfaring i at hjælpe folk med muskel relaterede problemer.

tina
Karin Petersen
Karin er også et kendt ansigt ude til mange events, og er ligeledes med ude til mange sports arrangementer. De sidste 3 år har man kunne møde hende til 24-Timer Le Man hvor mange har nydt godt af en gang tiltrængt massage af de trætte ben og ømme skuldre.

Karin arbejder også som sports massør, og har fuld blus på med massagen hvor hun er tilknyttet en sports klub. Selv holder hun også meget af sport, så man kan altid få en god snak når man kommer forbi til en gang massage hos Karin.

karin
Charlotte de Lichtenberg
Charlotte arbejder som selvstændig sports massør i Allerød og deltager også flittigt som massør når Sport & Event massage er ude til events. Charrlottes firma kan du læse mere om på hendes hjemmeside som hedder: www.allerdsportsmassrør.dk

Så har vi været ude til et event og står du efterfølgende har behov for noget massage så er du velkommen til at kontakte Charlotte for en tidsbestilling. Hun tilbyder også akupunktur og stolemassage.

charlotte
Nicklas Christiansen
Nicklas er også en fast del af eventteamet, og en stor hjælp ved arrangementerne hvor han giver den fuld gas med massage.

Han har selv stor erfaring med sport, og er også indehaver af firmaet NKC BikeFit hvor han hjælper cykelrytter og atleter med at få tilpasset cyklerne korrekt, så de undgår skader samt øger deres performance.

Så hvis man løber på Nickolas ude til nogle af vores event er der god mulighed foruden en god gang eventmassage – også at få en god snak.

niklas
Maybritt Nielsen
Maybritt er eneste jyde blandt hele teamet af event massøre. Alligevel er hun straks på pletten når der er behov for hende til et event i København eller på resten af Sjælland – hvilket er meget værdsat.

Så bor du selv i Jylland og tænger til en gang massage, er der mulighed for at kigge en tur forbi hos Maybritt i Viborg. Du kan læse mere om hendes firma og ydelser på www.foreversportsmassage.com.

Maybritt er både uddannet sportsmassør, sportszoneterapeut samt idrætsskade terapeut, så man kan roligt smide sig på briksen hos hende efter et løb.

maybrit
Christopher Brøndtoft
Christopher er både ansat som sports massør på klinikken hos Sport & Event massage i København, men er også en fast del af event teamet – så ham kan man måde både under blå himmel men også på klinikken op til en konkurrence.

Mange bruger massage forebyggende, og især op til en konkurrence er der sund fornuft i at holde musklerne ved lige som man forbygger skader. Heldigvis er der mange der kigger løbende forbi til massage både efter et løb men også i hverdagen, hvor Christopher og de andre medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

christopher
Bo Kjær
Tekst og billede kommer snart.
martin
Michael Hansen
Tekst og billede kommer snart
martin
Kevin
Tekst og billede kommer snart
martin
Anja Stenstrup Larsen
Tekst og billede kommer snart
martin